Бербатов не харесвал жената на брат си, Асен бил под лошото влияние на съпругата си, откъдето произлизали множество проблеми за младежа!

Асен Бербатов, както е известно, има криминални прояви и доста проблеми напоследък с полицията, съмнения за разпространение на забранени вещества. Това никак не се харесва на брат му Димитър, който вижда къде точно се корени вината, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_327110" align="alignright" width="300"]Асен - щастлив със съпругата си Асен - щастлив със съпругата си[/caption]

Според бележития ни голмайстор, проблемите на по-малкия Бербатов идват от неговата половинка - Димитричка, която имала доста скандално минало и поведение. Освен всичко друго нейни роднини също били криминално проявени и оттам тя имала контакти със съмнителни компании, в които сега се движел и забавлявал именно Асен Бербатов. Както пишат и от изданието "Всеки ден", Димитър бил сериозно обезпокоен за своя брат, дори не му се бил обадил при последното си идване в България. Освен това бил поставил и условие, ако двамата с Димитричка не се разделят, той спирал да помага на Асен по всякакъв начин.

[caption id="attachment_327105" align="alignleft" width="260"]Бербатов не харесвал жената на брат си Бербатов не харесвал жената на брат си Асен[/caption]

Но тези закани според запознати не били сериозно безпокойство за Асен Бербатов, защото той и половинката му постоянно се разхождали из заведенията и баровете на Благоевград и никак не изглеждало, че ще слагат край на отношенията си.

[caption id="attachment_327107" align="alignright" width="240"]Семейство Бербатови и половинката на Асен - Мими Семейство Бербатови и половинката на Асен - Мими[/caption]

Както писа и Клюки.бг, положението на Асен Бербатов наистина е сериозно. Той има доста сериозни проблеми със съдебната ни система и не е ясно още какво му предстои като последствия. Дали вината е в компанията на Асен или в него самия, а близките му само търсят оправдания, не знаем, но е факт, че малкият брат на Бербатов изобщо не изглежда така последователен и амбициозен като Митко, който засега е един от най-успешните ни спортисти от по-новите поколения.