През последните дни турската преса не спира да тръби, че Серенай Саръкая се е върнала при бившия си годеник Керем Бурсин. Таблоидът „Магазин“ бе първият, писал за възродената любов на аркадашите, а авторът на статията дои се кълне, че информацията му е от възможно „най-сигурният източник“.

 

Екранната Девин Акън от сериала „Семейството“, излъчван по bTVStory все още не е коментирала сензационната новина. За разлика от нея, спряганият за нейно старо гадже, категорично я отрече. Русокоското от „Сърцето на града“ и „Почукай на вратата ми“ заяви, че понякога журналистите живеят в паралелна реалност.

 

Припомняме, че Керем натири Серенай преди четири години, след като научи, че му кръшка с комика Джем Йълмаз. Макар последният да не е пръв красавец, му се носи славата на голям плейбой, а през кревата му са минали доста хубавици от киното, телевизията и поп музиката.

 

По онова време рогоносецът бил пред венчило с невярната си половинка. Първоначално научил новината от таблоидите, но пък за всеки случай проверил и по свои канали и се оказала истина. През последните години Бурсин не искаше и да чуе за бившата си и дори твърдеше, че съжалява, че й е посветил няколко години от живота си. Дори определяше връзката си с нея като „най-голямата грешка“.

 

И плейбоят Джем Йълмаз бил обвързан, когато започнал аферата си със Серенай. По онова време негова официална половинка била актрисата и стилистка Дефне Самйели, която донжуанът дори залъгвал със сватбени камбани. Тя на свой ред също научила, че е мамена от истанбулската жълта преса.

 

Близо 4 години палавата Серенай делеше покрив и постеля с Керем Бурсин. Преди него бе сгодена за Чаатай Улусой. Сред другите известни имена в списъка й със завоевания е и Октай Кенарча, с когото се снима в крими поредицата „Мъжът от Адана“.

И Октай като Керем дълго не искаше да чуе за Серенай и я обвиняваше във всевъзможни грехове и дори в липса на морал. Дори заявяваше, че тя е демон, от който бяга.

Източник: Уикенд