Актрисата Дениз Байсал дебютира в поп музиката, записвайки дует със съпруга си – известният певец Баръш Уртчу. Заглавието на дуетната им песен е „Влюбени“, на която премиерата по радиостанциите и интернет предстои съвсем скоро.

 

Истината е, че в последно време на Дениз не й е съвсем до пеене, предвид, че през зимата и пролетта й се наложи да изкара преобладаваща част от времето си в болничната стая на майка й, която страда от коварно онкологично заболяване. В продължение на месеци лекарите дават всичко, на което са способни, за да я спасят.

След като претърпя операция, майката на Дениз бе подложена на химио- и лъчетерапии, заради които е с гола глава.

Самата актриса сподели, че майка й вече няма коса, но тъй като не й е все едно как изглежда, я е помолила да я гримира. Дениз не крие радостта си от желанието на родителката й за живот и това й дава надежда, че ще успее да се пребори с коварното заболяване.

 

Припомняме, че когато влезе в ролята на Хазан в сериала „Госпожа Фазилет и нейните дъщери“, Дениз все още беше мома. Двамата с Баръш сключиха брак преди 5 години, а преди да се венчаят, изкараха две години като гаджета.

Източник: Уикенд