Може би много от нас получиха своя мил подарък за Деня на влюбените, но има жена, чийто съпруг й подарява буквално живот, по стечение на обстоятелствата именно на 14-ти февруари

Историята на една не много млада, но истински щастлива с любовта си двойка обиколи света чрез медиите точно на  Деня на влюбените - 14-ти февруари. Можем да го опишем накратко с това, че един мъж обича една жена и й подарява живот!

[caption id="attachment_308068" align="alignright" width="300"]Истинските чувства се показват с трогателни постъпки Истинските чувства се показват с трогателни постъпки като тази - да подариш живот[/caption]

Всъщност става въпрос за Джой и Ричард. Те са американска двойка, женени от 40 години, подхождат си в много отношения. Оказва се, че имат и бъбречна съвместимост и Ричард веднага приема да стане донор на жената, която обича и ще я дари с нов живот. Джой се нуждае спешно от нов бъбрек или ще премине на хемодиализа, което е много тежко за семейството. Двойката е от Ню Йорк и операцията на жената успешно е извършена на 13-ти този месец, но двамата съпрузи се виждат след интервенцията, точно на 14-ти февруари. Оказва се, че мъжът подарява на съпругата си за празника живот, защото без него, тя нямаше да може да премине това житейско изпитание. Във всеки смисъл на думата я спасява именно съпругът й.

Историята е наистина трогателна, романтична, вдъхновяваща и много, много човешка, достойна да се заснеме във филм, счита Kliuki.bg. Може би думите "бих умрял за теб", не са просто израз, а има все още двойки по света, които не могат да живеят един без друг. Все пак може би е клише, но без обич животът няма смисъл, човек е създаден да обича и да бъде обичан, а любовта е това - да даваш, без да се замисляш за риска! Няма по-вълнуващи сюжети от реалните - тези, които животът сам пише!