Една от звездите в сериала „Спасители на плажа“ – Никол Егерт, която влезе в ролята на Съмър Куин, е била диагностицирана с рак на гърдата. Битката й с коварното заболяване вече е стартирала и се провежда под медицински надзор. Към днешна дата тя е с гола глава заради провежданата химиотерапия.

 

Бившата сексбомба споделя, че е усетила силни болки в бюста си през зимата, но ги отдала на менопаузата. Впоследствие обаче едната й гърда се увеличила значително, което притеснило 51-годишната блондинка и тя посетила мамолог. След като я прегледал, специалистът установил карцином, при това в доста напреднал стадий.

Никол разкрива, че онкологичното заболяване е в доста напреднал стадий и съществува риск за живота й, но въпреки това не губи надежда. Към днешна дата няма и следа от сексапила й, на който зрителите се наслаждаваха в сериала преди години – тежи близо 100 кг. Наднорменото й тегло обаче не се дължи на рака, а на стари проблеми с щитовидната жлеза, които измъчват актрисата.

 

След като удари фалит преди няколко години, тя се насочи към сладоледения бизнес. С последните си пари си купи микробус, който превърна в търговски обект, с който обикаляше из плажовете в Калифорния. За да са наясно феновете й къде могат да си купят от нейното джелато, тя всяка вечер публикуваше в социалните мрежи маршрута си за следващия ден.

 

Шанън Дохърти от култовата тийнейджърска сапунка „Бевърли хилс 90210“ също като Никол страда от рак на гърдата в доста напреднал стадий. Тялото й е пълно с разсейки и ще е цяло чудо, ако оцелее, коментират запознати със състоянието й.

Източник: Уикенд