Много от близките и феновете на актьора останаха като попарени!

Остават само часове до момента, в който обичаният актьор от "Бързи и яростни" Пол Уокър ще бъде съпроводен в последния си път от семейството и най-близките си хора. Пол ще бъде погребан редом до звезди от такава величина като Майкъл Джаксън и Елизабет Тейлър, а приготовленията по траурната церемония вече са на привършване.

Светът обаче настръхна от решението на роднините му да кремират тялото, пише zasada.bg. Много са тези, за които кремацията няма нищо общо със законите на християнството и които не сдържаха протестните си възгласи. Някои от вярващите почитатели на Пол Уокър продължават да настояват, че дори и напълно обгорено, тялото на любимеца им трябва да бъда погребано така, както повелява - а именно в ковчег, с всички необходими почести.

US actor Paul Walker diesВ крайна сметка обаче, не някой друг, а само и единствено семейството на Уокър има правото да се изказва по въпроса и да решава какво и как да се направи. За жалост никакви спорове не са в състояние да върнат красивия и талантлив млад мъж, който се прости със света едва на 40 години.

Дълго време мястото, на което стана зверската катастрофа с Пол и приятеля му Роджър Родас, ще остане черно и фатално за тези, които ги обичаха. Кончината им е непрежалима, а единствената утеха е да вярваме, че духът живее вечно и че дори отвъд този свят, Пол Уокър ще остане с нас завинаги!