Чарли Шийн ще има шанса да се завърне в любимия сериал!

Страхотна новина разтърси феновете на "Двама мъже и половина". Техният любимец Чарли Шийн отново ще се появи в сериала, гръмнаха всички световни медии. Това ще се случи във финалния епизод. Той е предвиден да бъде зашеметяващ, а краят му да бъде повече от изненадващ. Освен Чарли, участие ще вземат всички по-главни герои през годините. Единствено Ангъс Джоунс, който играеше ролята на Джейк, все още е под въпрос, тъй като религиозните му убеждения го спират да се върне към киното.

[caption id="attachment_334663" align="alignright" width="300" class=" "]Чарли Шийн ще получи шанс за последно "сбогом" с любимия сериал Чарли Шийн ще получи шанс за последно "сбогом" с любимия сериал[/caption]

"Чарли Шийн е сърцето на този сериал. Въпреки че го няма от 4 сезона насам, споменът за неговия герой все още е жив у всички зрители. Ние, феновете, сме безкрайно щастливи, че ще го видим отново в любимия сериал." - коментира почитател на "Двама мъже и половина".

Оше не се знае по какъв начин точно ще се завърне Чарли Шийн. Единият вариант е като дух, който се привижда на брат му. Но има и друг вариант, който ще направи шока пълен. Тъй като бе оповестено, че Чарли Харпър е умрял след сблъсък с метрото, би могло да се окаже, че всъщност е жив и е запивал няколко години по чужбина, за да избяга от жената, която го преследваше - Роуз.

Kliuki.bg припомня, че Чарли Шийн бе изхвърлен от комедийния сериал след луд скандал с единия от продуцентите Чък Лори. Отношенията между двамата обаче вече са по-добри, съобщава американската преса. Това е довело до връщането на Чарли за финала на шоуто, което ще гарантира още по-голяма зрителска маса.

Не е ясно обаче как Аштън Къчър ще реагира, понеже през последните години Чарли Шийн не спря да го иронизира с обидни реплики в публичното пространство, поставяйки под съмнение актьорския му талант.