Не 20-годишна мацка, а майката на съотборник, е причината за краха между Шакира и Пике!

Че 35-годишният Жерар Пике е кръшкал на Шакира с русокоса 20-годишна неопитна репортерка, бе първата версия, която се появи вчера в испанската преса. Днес обаче нещата ескалираха и се оказа, че шокът е двойно по-голям - както и възрастта на любовницата на футболиста. Разкритията гласят, че Пике е ч*кал и продължава да го прави... майката на своя 17-годишен съотборник Гави.

Гави и Пике са заедно в тима "Барса" и не са имали вражди никога. Затова е и твърде странно, че Гави е спрял рязко да следва Пике в мрежите. Кога и как е станала заварката между въпросната дама и мъжът на Шакира, не е ясно, но е ясно, че това изпрати певицата в болница. Днес лъснаха снимки на линейка, която откарва звездата с нервна криза и силна паническа атака в клиника.

Шакира е с десет лета по-голяма от мъжа си, роди му и две момчета - Саша и Милан. Тя никога не е и помисляла да окичи с рога любимия си, по когото бе напълно луда от обич. Явно обаче чувствата са били по-силни при нея, докато Пике е тъкал на няколко стана. Точно това Шакира не може да му прости и го натири на момента, в който измяната лъсна.

Сега Жерар обитава свой апартамент в отдалечен от Шакира и децата край на Барселона, но не е правил никакво изказване по въпроса, макар той и жена му да са най-преследваните в момента хора в цялата страна. Шакира също стои далеч от журналисти и не обелва и дума.