Шокиращо падение за Анджелина Джоли излезе наяве. Актрисата отново ходи по мъже след развода си преди 6 години, но го прави тайно и по доста странен начин.

Анджи не искала да се разчува, че отново прави редовен секс, твърдят източници в САЩ. Тя се имала за истинска дама и затова криела, че я „оправят” по най-долния начин.

Джоли всяка седмица водела различни мъже по хотелите, където мърсувала с тях до зори, но никога не преспивала там, което говори, че не иска връзка, а само плътски наслади, което пък е присъщо за леките жени.

Анджи все пак не действала на сляпо, а си уреждала мъжете чрез общи познати. По този начин се застраховала човекът срещу нея да не излезе някой психопат или пък да я издаде на пресата. Освен това тя никога не плащала с карта в хотелите и идвала на срещите облечена стабилно, с тъмни очила на очите и шал на главата, за да не я разпознаят.

Все пак обаче явно са я разпознали поне веднъж, щом се е разчуло какви ги върши. Хора от съседните стаи издават, че Анджи звучала като истинска мръсница по време на сексуалния акт. Крещяла като заколена и се чували звуци от пляскане, което най-вероятно е било върху нейната з@дница.

47-годишната актриса има своите нужди като всяка жена, което е нормално, но те са доста извр@тени. Дори се говори, че си падала по садо-мазото, което било и една от причините за краха й с Брад Пит, който не харесвал такива изпълнения.

За разлика от бившата си, Пит вече е настроен на вълна сериозна връзка. Макар да преполови 50-те, актьорът не се бил отказал от още деца и възнамерявал да има такива с Инес де Рамон, с която в момента има връзка.

Източник: БЛИЦ, Crimesbg.com