Едва ли си спомняте, че кариерата на актьора Брадли Купър стартира през 1999 г. с незначителна роля в прочутия сериал „Сексът и градът“. Към днешна дата обаче той е сред големите холивудски звезди и е фаворит за предстоящите награди „Оскар“ с филма „Маестро“, на който не само е режисьор, а и изпълнява главната роля.

 

Но нека се върнем към участието му в хитовия сериал „Сексът и градът“. Той е част от епизод от втория сезон, озаглавен „Самотните хора ги убиват, нали?“, където влиза в ролята на млад пияница, който изкарва кратък флирт с нафирканата Кари Брадшоу, която току-що се е разделила с Тузара, при това за пореден път. По думите на героинята изборът й е паднал върху него, тъй като отговаря на най-първичните й изисквания – висок, зеленоок и пушач.

 

В крайна сметка не излиза нищо от отношенията на героите, а изтрезняващата Кари решава да не си губи времето с глупави младоци. Не така обаче се случва с Брадли и Сара зад камерите. Русокосата актриса хлътва по 10 години по-младия от нея Купър, който по онова време е едва 24-годишен и след известно ухажване го кани на секс рандеву в гримьорната си.

 

След като с нея се усамотили обаче, последвал провал, за който според изданието „Сън“, Брадли обича да разказва и до днес в тесен приятелски кръг.

Той споделя, че двамата започнали с целувки, всичко вървяло по мед и масло, а той се бил наточил за див секс, но изведнъж, след като бръкнала в гащите му, Сара изпищяла: „Ама ти не си обрязан! Не става, това е гнусно, нечистоплътно и носи зарази!“ и бързо започнала да се облича.

 

Както сами се досещате, Брадли бил натирен набързо от гримьорната й. По-късно актрисата му се извинила за реакцията си и му обяснила, че като ревностна еврейка никога не си е лягала с необрязан мъж и има фобия, че това носи мръсотия и болести. В крайна сметка двамата се разделили с добри чувства.

 

Към днешна дата Сара има дълъг брачен живот, макар и доста сложен с колегата си Матю Бродерик и очевидно е щастлива. Макар Матю да не е висок и зеленоок, е евреин и няма причина за съмнения, че е надлежно обрязан.

 

Що се отнася до Брадли след дълъг романс с моделката Ирина Шейк, от която има дъщеря, към днешна дата той се среща с красавицата Джиджи Хадид, която е от палестинско-мюсюлмански произход. Все пак остава надеждата, че тя няма да му извърти същите номера като Сара.

Източник: Уикенд