Брад Пит и Джоли ще шокират всички и ще се оженят до края на годината - това са последните новости около холивудската двойка!

Още преди две години звездите Брад Пит и хубавицата Анджелина Джоли обявиха пред медиите и света своя годеж, но не уточниха нищо повече. Оттогава ги женят и развеждат постоянно, но сега е изтекла информация, че фамилията е решила да си кажете заветното "да" на тържествена церемония в своето имение във Франция.

[caption id="attachment_320001" align="aligncenter" width="300"]Брад Пит и уникалната Анджелина Джоли се женят до края на тази година Брад Пит и уникалната Анджелина Джоли се женят тайно[/caption]

Тържеството на Брад и Джоли ще бъде много скромно, с около 25 гости, само най-близките приятели на семейството, далеч от шума, блясъка и камерите, научи и Клюки.бг.

[caption id="attachment_320002" align="aligncenter" width="300"]Звездната двойка е пример за семейство и родителство Звездната двойка е пример за семейство и родителство[/caption]

Всъщност дори и официално най-после да сключат брак за радост на близките, децата и всичките си фенове по целия свят, това ще бъде формалност, защото двамата кино идоли на много поколения са заедно от години, имат шест деца и много неща, които правят връзката им неразривна. Въпреки жълтата преса и слуховете по техен адрес, те са едно от малкото доказателства, че Холивуд не е само лукс и реклама.

Сватбата на Брад Пит с красивата му колежка ще едно щастливо събитие за всички почитатели на красивите актьори, които чакат отдавна те да сключат брат и да си кажат "да" пред света. Те са сред най-успешните в света и много популярни хора. Наскоро Анджи обяви, че ще спре да се снима в киното, за да се отдаде на благотворителността и децата си, а Брад получи пореден успех на таз годишните "Оскар-и".