Холивудският актьор Брад Пит бе засечен в първите дни на нова година в компанията на Инес  де Рамон в топъл курорт. Стана ясно , че двамата  са посрещнали 2023 г заедно и на другия ден бяха спипани от папараци.

59-годишният  Брад и 29-годишната му половинка избраха да посрещнат новата годна в Кабо Сан Лукас, мексикански курорт. Новата светска двойка бе засечена да разпуска на борда на яхта.

Брад Пит и новата му любовница лъснаха на пикантни снимки (Инес разпуска топлес на яхта  с актьора – Папарашки кадри)

Пит  бе по бански, а Инес се пусна топлес, със свалено горнище на банския си костюм. Брад бе по гащета и остана само по златна верижка и авиаторски очила.

Любовниците се препичаха на жаркото слънце, лежейки на удобни бели шезлонги. На феновете направи впечатление изваяната коремна преса на актьора, който не е в първа младост. А Инес може да се похвали с елегантно тяло, на което ще завидят доста модели и жени от света на шоубизнеса.

Брад Пит и новата му любовница лъснаха на пикантни снимки (Инес разпуска топлес на яхта  с актьора – Папарашки кадри) - Снимка 2

Брад Пит и новата му любовница лъснаха на пикантни снимки (Инес разпуска топлес на яхта  с актьора – Папарашки кадри) - Снимка 3

Мрежата веднага започна да обсъжда пикантните нови снимки на актьора и  новата  му любовница:  „Брад изглежда малко хладен, с Джоли не беше такъв”, „Това е щастието, той все пак е на възраст и не може да се държи като тийнейджър”, а друг добавя: „Готини са, толкова са спокойни и отпуснати”.

За новата връзката на холивудската звезда и Инес се разбра през ноември. Тогава бившият на Анджелина Джоли  празнува рождения си ден с по младата красавица. И ако тогава някои не повярваха, че двамата са двойка, сега след тези уличаващи ги снимки се убедиха напълно.