Кристиано Роналдо и Лионел Меси изглеждат като момченца!

И Кристиано Роналдо, и Лионел Меси отдавна са преминали трийсетте лета, но и двамата изглеждат по-млади и най-вече по-красиви от преди. Особено Роналдо, който в младежките си години е бил дори смешен в очите на момичетата. От години обаче той е желан от милиони дами по света, а и има защо. А най-любопитното е, че не спира да младее, както и Меси.

Е, най-сетне близки до тях разкриха какво приемат двамата, за да запазят възможно най-дълго време свежестта си и младата си кожа. Вестник "Мундо Депортиво" съобщи, че футболистите отдавна приемат и то редовно... морски водорасли. Да, това се оказа тайната им, като приемът не бил само в менюто им, а и на капсули или прахчета, за да е по-концентрирано съдържанието.

Знае се, че водораслите са номер едно, що се отнася до здраве и младост. Те включват в състава си редица вещества и комплекси от витамини, които трудно можем да си доставим само чрез храната. Това са ценните витамини от В-групата, но още Д, К, Е, а най-важното вещество в тях е хлорелата, която се състои от огромно количество протеин и пази младостта дълго време.

"Двамата спазват стриктно режима си и гледат да избягват вредните неща, които са правили по-често преди години. Да, програмата им е желязна, но пък резултатите от нея и усърдието им си струват. Огледалото го показва", смигва треньор.