Болдуин в очакване на четвъртото бебе откакто са женени, вече пет години, фамилията на Алек и Хилария се радва на голяма и шумна къща с много детски смях. Двойката има три деца. Болдуин в очакване на четвъртото бебе

С няколко фотоса по социалните мрежи, 33-годишната Хилария обяви, че очаква бебе номер четири от своята половинка - Алек Болдуин.

През пролетта двамата подновиха брачните си клетви, с втора церемония и най-близките си хора. А сега очакват и бебе, след като имат Кармен на 4 годинки и две момчета на 2 и 1 години, се пише и в "Ева". Болдуин в очакване на четвъртото бебе - Снимка 2 Самият Алек е баща и на 22 годишната хубавица Арлиа, от любовта му с топ модела Ким Бейсингър преди години, разделени са от доста време. Алек признава, че сега е най-щастливото му време от целия му дотук живот, а също е очевидно, че и младата Хилария иска много голяма фамилия. Двойката не желае да прави планове и определя късмета като водещ, ако имат бебе, то е трябвало да се роди и не се предпазват от последващи забременявания. Алек е на 56 години и е многодетен татко, подобно на Д. Клууни, които на тази възраст стана татко на близнаци и също не крие радостта си. Животът е приключение и не се знае какво ни очаква, затова нека живеем и се радваме на пътя си, какъвто е, коментираме и ние в изданието.