Екссъпругът на Памела Андерсън – барабанистът на „Мотли Крю“ Томи Лий зарадва феновете си в социалната мрежа. 

Той направи това като пусна фотос, на който мъжкото му достойнство се вижда в целия му блясък, при това в полуеректирало състояние. Очевидно мачото е решил да продължи в същия дух, след като наскоро продължи интимната серия, показвайки задните си части. 

По всичко личи, че бившият на Памела Андерсън го е закъсал яко за пари. Феновете му си дадоха ясна сметка, че по този начин рекламира профила си в сайта за възрастни. Припомняме, че съвсем наскоро във въпросния сайт се регистрира и фолк иконата ни Андреа. За разлика от тези на Томи Лий, снимките на задницата на Андреа са минали през здрав фотошоп.

Това далеч не е първата подобна изцепка на рокаджията. По-паметливите вероятно си спомнят, че двамата с Памела Андерсън сътвориха един от първите сек*скандали с домашно клипче за възрастни. Касетата с креватните им подвизи пък обиколи целия свят.

Както ви информирахме наскоро грандиозния сек*скандал с участието на Ким Кардашиян и бившия й Уили Норууд бе разпален отново. 
Клипът стана обект на грандиозен съдебен процес.

Някогашният интимен приятел на едродупестата брюнетка, по-известен като рапърът Рей Джей, е по-прочут със се*с маратона с нея, отколкото с музикалната си кариера.
Въпросният маратон се случил през 2002 година на празненствата по повод 22-я й рожден ден в Кабо Сан Лукас.
Източник: Уикенд