Изпълнителката на главната женска роля в хитовия турски сериал по Нова тв „Черно-бяла любов“ Бирдже Акалай, изглежда направо плашещо без грим. Кожата на лицето й е осеяна не само с пъпки, а и с ранички, от които на човек може да му призлее.

 

Запознати припомнят, че наскоро актрисата отхвърли предложение за брак. То й бе направено от гаджето й – архитектът Ердем Хамза. Тя обаче била категорична, че след двата развода зад гърба си, не смята за редно да минава отново под венчило. Макар много да обича мъжа до себе си, не смята да се омъжва за него.

 

Бирдже Акалай плаши без грим

Обяснила му внимателно начина, по който се чувства и той проявил разбиране. След като се усмихнал я целунал и й казал, че след време пак ще я попита дали е склонна да му стане съпруга. Бирдже не крие щастието си от това, че любимият й не се е обидил от отказа.

 

Екранната Аслъ Чънар – Аслан, е бивша водеща на тв новини. През 2004 г. за малко не й достига да се окичи с короната в конкурса „Мис Турция“.

2011 е годината, в която сключва първия си брак, а три години по-късно сключва и втори. Единият от двамата й бивши съпрузи – Мурат Юналмъш се ожени преди няколко месеца за нашенката Албена Илиева на скромна церемония в Истанбул.

Източник: Уикенд