Харесват ли ви имена като Геройка, Терпелин, Хитко, Суя?

Виждат ви се странни и не много подходящи за бебе! Това са само една част от най-нелепите имена на бебетата от 2013 година, цитират от razkritia.com. Също така в списъка се срещат още - Кунка, Трияда, Ябълка, Ягодина, Хино, Милионка и какви ли още не подобни.

В сравнение с тези предложения кръщаването на деца на любимите ми герои от латиноамериканските сериали изглежда по-добро решение, сякаш Освалдо или Касанда е малко по-добре от Лодка или Лимона.

[caption id="attachment_306002" align="aligncenter" width="300"]Изборът на име за детето е всъщност много сериозен Изборът на име за детето е всъщност много сериозен[/caption]

Разбира се, съществуват и добрите стари традиционни - Иван, Петър, Георги, Мария, Ивана. Често вече се среща и комбинацията от две имена като Инеса Лана или Кевин Ноа.

Все пак, колкото и да мислим нестандартно, нека си даваме сметка, когато си кръщаване децата, че първото име дори да е Джон ще върви в комбинация най-вероятно с Иванов или Петров като фамилия, затова е добре поне да звучи благозвучно цялото име на човек, той ще е с него цял един живот!