Барак Обама изневерява на Мишел! С такива заглавия гръмнаха няколко френски таблоида, за които очевидно любовните скандали на собствения им президент са вече изчерпана тема.

[caption id="attachment_307450" align="alignright" width="300"]Барак Обама бил влюбен в таланта на Бионсе Барак Обама бил влюбен в таланта на Бионсе[/caption]

Барак Обава имал забежка с Бионсе, твърдят изданията, цитирани от woman.ru. Репортерът Паскал Ростен, който пръв разкри тайните на палавника Франсоа Оланд и любовницата му Жули Гайе, и този път бе пръв сред клюкарите. Ростен обещава буквално след часове да престави доказателства за връзката на Барак Обама с поп дивата Бионсе.

[caption id="attachment_307451" align="alignleft" width="200"]Аз и Барак Обама?! Няма такова нещо!!! Аз и Барак Обама?! Няма такова нещо!!![/caption]

“Усещам, че в САЩ зрее грандиозен скандал, свързан със семействата на Обама и Бионсе”, откровеничи Ростен в интервю пред френско радио. Според него романът между певицата и Барак Обама вече е приключил, но изневярата сега излиза на бял свят и Мишел Обама със сигурност ще подаде документи за развод.

Може би този репортер знае какво говори и версията му ще се окаже напълно точна, коментират редица издания. Безброй хора обсъждат видимото охлаждане в семейните отношения на американската президентска двойка.

[caption id="attachment_307452" align="alignright" width="300"]Наистина ли са само приятели?! Наистина ли са само приятели?![/caption]

Освен това поведението на Барак Обама на погребението на Нелсън Мандела бе неподобаващо и Мишел не скри, че това я обижда. В същото време трябва да допуснем, че всичко изприказвано е само слух и че Бионсе няма представа за злостната клюка, камо ли за мнимата си връзка с Барак Обама. Фенове на поп дивата уверяват, че тя е все така влюбена в съпруга си Джей Зи, научава kliuki.bg.

Възможно е клюката да се подхранва от факта, че семейството на Барак Обама и това на Бионсе са приятелски и президентът неведнъж е признавал, че е влюбен в таланта на певицата. Наскоро Бионсе бе специално поканена в Белия дом за рождения ден на Мишел Обама. Мислите ли, че това би било възможно, ако я имаше любовната й афера с Барак Обама?! Но човек всъщност никога не знае, нали?

http://youtu.be/bnVUHWCynig