Барак Обама е съкрушен

Краят на семейство Обама е главната тема в САЩ, където местните медии тръбят, че между Барак и Мишел вече е свършено. Президентската съпруга не можела да прости флирта на мъжа си с датската премиерка Гучи Хеле. Въпросната случка се е осъществила след погребението на Нелсън Мандела. Тогава Обама изневерил на жена си, твърди "Нешънъл Инкуайрър".

[caption id="attachment_303938" align="alignright" width="300"]Mishel-napuska-Barak Край на любовта между Барак и Мишел Обама[/caption]

Всичко това се е случило на практика пред погледа на Мишел, тъй като и тя е била на погребението. Според слуховете, чашата за нея вече е преляла, защото това не била първата изневяра на Барак. Още преди 13 години съпругата му подала молба за развод, но това се крие от официалната информация за биографията на американския президент. Стигнало се дотам, че Обама опитал да се самоубие, но не успял. Тогава била най-тежката криза на техния брак.

Сега обаче, след 21 години заедно, краят изглежда вече окончателно е настъпил. Мишел все пак ще изчака с развода до края на мандата на Обама, който е през 2016 година. До тогава тя ще се представя за негова съпруга, ще ходи по събития с президента, но всъщност едва ли ще живее с него. Госпожа Обама вече си търси ново жилище, където да се пренесе с децата си, съобщават в САЩ.