На пръв поглед между екшън героя Арнолд Шварценегер и зет му – не по-малко известният актьор Крис Прат, цари пълна хармония.

 

Звездата от „Пазителите на галактиката“ дари губернатора с две внучета. Освен това двамата редовно тренират заедно и карат колела. Точно в навечерието на Коледа обаче помежду им се разразил грандиозен скандал в основата, на който станал фактът, че Крис си позволил да изрита едно от многобройните кучета на Арни – овчарката Чери.

 

Арнолд Шварценегер преби зет си (ФОТО)

Според клюкарския сайт TMZ, караницата помежду им прераснала в ожесточен юмручен сблъсък. След като животното едва не спънало Прат, той му отговорил с лек ритник. Това обаче накарало екшън героя да излезе извън кожата си. Според мълвата, ако не била дъщеря му Катрин, той направо щял да пребие зет си.

 

Шварценегер почервенял целия и след като изсипал няколко „благословии“ по адрес на зет си, му се нахвърлил с юмруци. Макар да успял да го удари само веднъж, здраво го разкрасил.  

Противно на екранните си образи, Арнолд е заклет еколог и любител на животните. От десетилетия той подкрепя с огромни суми поддържането на биоразнообразието и редовно осигурявал дом на изхвърлените любимци.

 

Зет му пък е на обратния полюс – той е заклет ловец, което никога не се е нравило на Терминатора. Преди години той се сблъска със сериозни проблеми заради нехуманно отношение към домашен любимец – семейното им куче бе открито полумъртво от глад в двора му. Тогава се размина с глоба от 10 хил. долара и отнемане на животното. За разлика от закона обаче Арни не си поплюва.

 

Истината е, че Крис е една от най-недолюбваните звезди на Холивуд и е обвиняван в расизъм, хомофобия и сектантство.

Прат обяви официално, че отменя празничните си ангажименти заради ужилване от пчела в окото. TMZ твърди, че тази нелепа история е измислена от дъщерята на Шварценегер, за да прикрият нелепата история.

Източник: Уикенд