Ани Салич с опасност от уволнение заради наднорменно тегло. Причината стрес и много работа.

Колеги на новинарката споделят, че тя значително е напълняла в последните месеци, което се отразява зле на кариерата й, защото не е подходяща визията й. Когато дошла в Нова ТВ, била с много добра фигура и казват, че със специална диета свалила над десет килограма. От известно време обаче за жалост фигурата й се развалила. Даже получила ултиматум от ръководството на медията да отслабне.

Преди време, когато пострада със счупен крак, Ани Салич успя да се подложи на сериозна диета, докато си беше у дома, но приятелите й споделят, че сега това е почти невъзможно. С новата си работа тя била много ангажирана, нямала никакво време за почивка или отпуск, поради което стресът си казвал думата и тя се хранела с всевъзможни некачествени и калорични храни.

[caption id="attachment_328445" align="alignright" width="272"]Ани Салич със заплаха от уволнение Ани Салич с опасност от уволнение[/caption]

Всичко това още повече напрягало водещата и тя не можела да реагира. Освен това, ако около нея се похапвали калорични манджи, тя трудно устоявала и постоянно правела забележки. Най-претенциозна била към дрехите си. Много малко от обичайните й тоалети все още й били по мярка, единствено дълги рокли й отивали още, но тя пък не ги харесвала, защото много описвали фигурата й. Затова бил кошмар подборът на дрехи за нея преди ефир, пишат и от изданието "Лайфстайл". Даже често обвинявала колегите си, че те я провокират да дебелее, защото постоянно някой носел бързи закуски или сладки неща, което допълнително влошавало ситуацията, но всички виждали стресът, който тя преживява. Все пак шефовете й поставили сериозно въпроса за строга диета, макар да се знае, че е професионалист.

[caption id="attachment_328447" align="alignleft" width="300"]Ани Салич претърпява сериозни разочарования и в професията, стресът води до напълняването й Ани Салич претърпява сериозни разочарования и в професията, стресът води до напълняването й[/caption]

Въпреки всички проблеми, Ани Салич среща семейни трудности, промени работното си място, за много хора всичко това е много допълнително напрежение, но засега Салич е решила да премине 90-дневната диета, която дава сериозен резултат за три месеца. Дано Ани Салич намери своята хармония и се посвети на професията си както преди и да ни радва от ефира на Нова ТВ.