Анджелина Джоли шокира феновете си! Световната красавица разочарова милионите хора по света, които истински я харесват, като наскоро обяви, че се отказва от киното!

По-точно не смята още дълго да се снима във филми, въпреки че обича професията си и има забележителна кариера, за която е благодарна. Актрисата смята да се посвети на други каузи. Това обяви самата Анджи на премиерата на филма си "Малифесент".  

[caption id="attachment_315435" align="alignright" width="210"]Анджелина Джоли шокира феновете си Анджелина Джоли шокира феновете си[/caption]

Анджелина Джоли иска да се съсредоточи върху режисирането и опитите да продуцира филми, пишат и в издание Лайфстайл.бг. Освен това тя е доброволец за ООН, много вярва и работи с ООН и тепърва иска да е по-ангажирана с каузите на организацията.

[caption id="attachment_315438" align="alignleft" width="300"]Анджелина ще се посвети на семейството си и ООН Джоли ще се посвети на семейството си и на каузите на  ООН[/caption]

Но най-важната причина за една от най-скъпо платените жени в света на киното е голямото й семейство. Децата и порастват, имат повече нужда от грижи и внимание. Тя трябва по-често да е с тях и съпруга си Брад, затова както сподели и Джоли пред списание Vogue, семейството и децата са най-важни. Самата тя признава, че е една щастлива жена, която никога не е подозирала, че ще има толкова голяма фамилия и любим мъж. 

Но все пак слизането от сцената за Анджелина Джоли ще се отложи докато направят нов общ филм с мъжа си Пит. След като вече се снимаха заедно преди да станат двойка в "Мистър и мисис Смит", сега предстои втори филм, в който да играят двамата съпрузи.