Любимата изпълнителка на поколения българи Алла Пугачова е в тежко здравословно състояние. Прикована е на легло, а децата й са в паника. Примата пристигна за откриването на музикален фестивал в латвийския курорт Юрмала, чийто домакин е друга известна естрадна звезда - Лайма Вайкуле, но не успя да се яви на сцената.

 

Тревогата какво се случва с изпълнителката на „Милиони червени рози“ се засилва от факта, че само ден преди колапса на Пугачова, Вайкуле уверила пресата, че нейната приятелка определено ще присъства на събитието.

 

В мрежата се коментира информация, че Алла е понесла полета от Израел, където живее напоследък, до Латвия, много зле. По спешност в Юрмала пристигнал и младият й съпруг – талантливият актьор Максим Галкин, за да бъде до нея.

 

Във вторник той е забелязан да посещава дома на Вайкуле - вероятно за да съобщи новини за здравето на съпругата си и да се извини за нейното отсъствие.

 

Алла Пугачова бере душа след пластична операция

Естрадната икона е жива реклама на пластичната хирургия

 

Децата на Примадоната, както наричат Алла Пугачова, също са притеснени: малчуганите Хари, Лиза и по-възрастната й дъщеря Кристина Орбакайте. Съвсем скоро певицата се похвали с нови успешни пластични операции и видимо дръпна още 10-ина години от възрастта си. Опасенията са, че са се получили усложнения след хирургическите намеси, вероятно инфекция, получена при престоя на певицата в болница.

 

От друга страна винаги съществува вероятността Алла да страда от откритата война, която води срещу хунтата в Кремъл. Както много добре научи Евгений Пригожин, в Москва не се гледа с добро око на предателите и често ги застига нерадостна съдба - я ще паднат от офиса си, я самолетът им ще гръмне.

Източник: lupa.bg