Абсолютна партенка се оказа мълвата, че Алина Боз е в очакване на първородната си рожба. „Новината“ бе опровергана лично от съпруга й – продуцентът и ресторантьор Умут Евирген. По думите на брадатия милионер, съпругата му нито е заченала, нито пък има намерения да забременява, поне не в скоро време.

 

„Оженихме се преди близо година и още в деня на сватбата таблоидите писаха, че булката носи бебе в корема си. Ако в тогавашните публикации имаше истина, Алина вече трябваше да е родила.

Да, ама не е. Аз съм готов да бъда баща, но съпругата ми не иска да избързва с майчинството. Когато узрее за идеята, ще станем родители“, сподели в интервю 34-годишният баровец.

Красавицата, родена в Москва каза заветното „Да!“ на богаташа плейбой на 2 декември 2023 г. Двамата сключиха брака си на яхта, а сватбеното им тържество бе в крайбрежен истанбулски ресторант. Кумове на младоженците бяха турският Димитър Пенев – легендарният футболен треньор Фатих терим и кадъната Бахар Чешмели от тв сагата „Една жена“ – Йозге Йозпиринчджи.

 

Умут започна да задиря чаровницата от „Не пускай ръката ми“ и „Твоят мой живот“ по телефона и в социалните мрежи в разгара на миналото лято, веднага щом научи, че е разтурила годежа си с Митхан Джан Йозер. Екранната Азра Гюнеш Челен първоначално

отряза напористия ухажор с довода, че й е твърде рано за нова връзка, но скоро след това реши да му даде шанс.

 

Преди да налази госпожица Боз, донжуанът Евирген се усукваше около Демет Йоздемир и Айча Туран. В миналото той беше интимен със Серенай Саръкая, Туба Бюйкюстюн, Мелиса Шенолсун и ред други турски актриси.

Източник: Уикенд