Страшен взрив разтърси Холивуд и цяла Америка, след като бившият другар и асистент на Уил Смит потресен съобщи пред медии, че се е натъкнал на шокираща гледка.

Билал, както е фамилията му, разказа, че е влязъл изненадващо в съблекалнята на Уил, за да остави някои документи, когато очите му се ококорили и аха да изскочат от орбитите. Защото това, което заварил вътре, било потресаващо - Уил Смит се "таковал" с колегата си - актьора Дуейн Мартин.

"Не знам, още съм като зашлевен от тази гледка. Не знам как да го опиша, потресен съм. Вътре в стаята, в съблекалнята, има диван. Влязох и видях Уил да седи наведен върху дивана, а Дуейн беше зад него и го тласкаше отзад доста яко. Не издържах и хукнах обратно навън", разказва Билал.

Както можем да предположим, скандалът мигом стана достояние на цяла Америка чрез канала TMZ, а още толкова бързо стигна и до ушите на самия Смит. Негови представители категорично отрекоха това да е истина и дори заявиха, че Уил Смит като нищо ще заведе съдебно дело срещу клеветника Билал.

Припомняме обаче, че Уил Смит и съпругата му Джейда Пинкет Смит са разделени от цели седем години, а бракът им е просто фиктивен, както разкри самата тя преди време. Проблемът бил в това, че си омръзнали, но и в креватните похождения на актьора, които били най-разнообразни и безчет.

Източник: gzona.eu, Crimesbg.com