Съдбата на Мерцедеса на Толгахан Сайъшман, който изигра ролята на Ийт Козан, е неизбежна – отива за претопяване, след като тези дни бе помляна от личния му шофьор по пътя от Бодрум за Истанбул. Водачът пътувал с лъскавото возило за 11 млн. турски лири към мегаполиса по заръка на работодателя си, откъдето трябвало да вземе негови роднини и да ги закара в курортния град във вилает Мугла. Самият Толгахан ваканцува в компанията на семейството си в Югозападна Турция, където ще остане до края на месеца.

 

„Шофьорът ми слава на Аллах, е добре след катастрофата. Колата обаче не става за нищо, ремонтът й е безсмислен. Сблъсъкът е бил страшен и е цяло чудо, че няма жертви. Ще трябва да си купувам нов автомобил, но това е бял кахър“, споделя в Инстаграм профила си екранният Ийт Козан от сериала „Сега и завинаги“.

Той избягва да сяда зад волана от шест години насам, след като преживя кошмарно ПТП. През 2018 г. актьорът минава на червен светофар на едно от истанбулските кръстовища и върху тогавашния му автомобил БМВ връхлита такси, което е с предимство, припомнят запознати. В резултат на удара, калникът и бронята на жълтото возило били помлени, пострадала и шофьорската врата на актьорската лимузина.

Толгахан и съпругата му – красивата албанка Алмеда Абази като по чудо се отърваха с уплаха и леки травми.

 

Пристигналите на място ченгета, взели от виновния актьор алкохолна проба, която се оказала отрицателна. На замаяния ВИП нарушител му бил съставен наказателен акт.

„Нещо съм се разсеял. Понятие си нямам как така ни съм видял, че светофарът пред мен е червен“, обясняваше притеснено на униформените Сайъшман след инцидента, а впоследствие бе хоспитализиран, за да му бъде направен скенер на мозъка. Медиците установиха, че всъщност актьорът е получил комоцио.

Източник: Уикенд