Жена шофьор на камион от австралийския град Пърт неочаквано роди в хола си, без да има представа, че е бременна, съобщава Daily Mail.

34-годишната Ашли Уилсън не подозирала, че носи дете, и продължавала със своите ежедневни задачи, без да взема предпазни мерки, които са препоръчителни за бременни жени.

Единственото необичайно състояние, което забелязала, било подуването, което я притеснявало през последните месеци. Въпреки това, австралийката изобщо не предполагала, че може да е бременна.

Когато се обърнала към лекар заради проблема, дори и той не се досетил за бременността. Препоръчал й да увеличи приема на вода и да консумира фъстъци.

Един ден, докато била сама у дома, Ашли изпитала силни коремни болки и настъпила паника, тъй че се свързала със службата за спешна помощ.

"Болката идва в момента. Боже мой! Просто седя на тоалетната и имам усещането, че нещо се опитва да излезе, но няма нищо и ме боли!", казала тя в сълзи и агония по спешния телефон.

Лекарите, които пристигнали след обаждането, й съобщили, че ражда. Дори и тогава, тя продължавала да отрича, че е бременна.

"Казах на парамедика: Не, аз не съм бременна, а тя ми каза: Да, вие сте. Бях в пълно отрицание и просто не исках да повярвам. Бях уплашена от това, което се случва с тялото ми и просто отричах всичко", сподели Ашли.

Шест минути след пристигането на спешната помощ, тя ражда момиченце. Лекарите помогнали на родилката директно в хола, тъй като нямали време да я закарат до болницата.

За щастие и майката, и бебето са в добро състояние. Жената казва, че раждането е един от най-прекрасните моменти в живота й.

Източник: blitz.bg