Актрисата Фарах Зейнеп Абдулах, позната от ролята й на Айлин в сериала „Времето лети“ и на Шура от сериала „С Русия в сърцето“, не смее да си покаже носа навън, тъй като психясал тийнейджър следи всяка нейна крачка.

Преди броени дни тв водещата Мюге Анлъ се обърна към актрисата с думите: „Скъпа много внимавай! Пази се!“. Журналистката посвети зял епизод на предаването си по канал АТВ на ужаса, който изживява красивата блондинка.

 

15-годишният провинциалист до такава степен е полудял от любов по блондинката, че избягал от родителите си и пристигнал в Истанбул, където ударно издирвал адреса на актрисата. Пред всички, с които разговарял, се кълнял, че ще вкара актрисата в леглото си и ще я направи своя жена, а ако се дърпа, се заканил, че ще я убие. В подкрепа на заканата си, мустакатият юноша размахвал добре наточен нож.

 

За момента полицията не е успяла да установи местонахождението на опасния хлапак, но работата им по случая продължава и се надяват в най-скоро време да го арестуват, отбелязва представител на органите на реда.

Той допълва, че на всички патрулиращи полицаи е предоставена снимка на маниакалния сополанко.

 

Припомняме, че по-рано през годината, актрисата се сблъска и с други трудности – бе осъдена по дело за обида в заведение, заведено й от изнасилвач, бивш военен.

За щастие Темида все пак се оказа снизходителна към Фарах и я задължи да плати минимално обезщетение на ищеца – 1740 турски лири. Въпреки това обаче, тя остана недоволна, защото както самата тя се изрази: „Един изверг тържествува!“.

 

Съдът прецени, че звездата е извършила престъпление, бълвайки огън и жупел по адрес на сержанта насилник Муса Орхан в социалните мрежи. През 2020 г. той обладал 18-годишната Ипек Ер, против волята й, а тя не могла да преглътне обезчестяването й и малко по-късно сложила край на живота си, застрелвайки се с пистолет. Впоследствие злодеят с пагони бил разжалван и тикнат зад решетките за срок от 12 години.

Източник: Уикенд