Предлагаме ви нашите десет предложения за романтична лятна ваканция, ако все още не са ви минали отпуските!

Почивка лятото, изпълнена с романтика, стил и много красота, класацията ни започва с Маракеш, може би изненадващо, както пишат и от изданието "Getlokal". Но именно там се разполага най-романтичния бутиков хотел в света, откъдето лесно се стига до Сахара, изживяване от типа на приказка от 1001 нощ.

Деветото място е за град Буенос Айрес - една далечна за нас дестинация, но пък градът е идеално съчетание между европейско и латиноамериканско изкуство, стил, архитектура и има неповторима атмосфера, заслужава си да се посети с любим човек.

Следва столицата на Андалусия - Севиля. Това може да е най-популярният град в Испания, но пък е пълен с романтика и красота, много красиви сгради, улици пълни с цветя и неповторими пейзажи.

На седмо място е нашето предложение за почивка в красивата Виена. Това вече е класика по отношение на изживяване, класическа архитектура, музика, настроение, кухня, кафе с кроасан из старинните улици и истинска градска красота от векове.

Следва европейският град Лисабон, където морската атмосфера и уюта на града ще ви отведат в един друг свят.

[caption id="attachment_322989" align="aligncenter" width="300"]Десет предложения за романтична лятна ваканция Десет предложения за романтична лятна ваканция[/caption]

На пето и на четвърто място се нареждат Рим и Флоренция. Ако за вечния град се знае много и самото му име изниква едно странно стаено духовно, романтично усещане, то Флоренция е истински оазис на красиви сгради, старинен стил и много, много красота.

Навлизаме в първите три предложения за най-романтично място за ваканция.Третата позиция е за златния град Прага - достолепна, изящна, старинна, а там освен традиции и стил, има и разнообразие от бири, което определено би допаднало на мъжката половина.

Второто и първото място са толкова популярни и желани дестинации, че всеки сам може да определи кой му е фаворит. Ние все пак поставяме Венеция на втора позиция и разбира се, първо място за Париж - този френски град е създаден, за да се свързва с любовта, ще е жалко, ако сте влюбени и не посетите Париж.