Леонардо ди Каприо несъмнено знае как да организира такова парти, че да му завиди целият свят.

Актьорът отпразнува своя 48-и рожден ден с цяла плеяда звезди от различни сфери на развлечението. Сред гостите на развратния купон бяха Кейт Хъдсън, Брадли Купър, Рами Малек, Тоби Магуайър, Аштън Къчър, Ребъл Уилсън и приятелката ѝ Рамона Агрума. Баскетболистът Леброн Джеймс и съпругата му Савана, както и спортният агент Рич Пол.
 
„Беше чудесно парти с музика, питиета и храна. Изглеждаше, че всеки се забавлява“, разкрива източник пред списание „People“.
 
Разбира се на купона били поканени и родителите на рожденика – Джордж ди Каприо и Ирмелин Инденбиркен. Това, което направи силно впечатление обаче бе фактът, че купонът не бе уважен от един от най-важните хора в живота на Лео напоследък – красавицата Джиджи Хадид, с която са в романтични отношения.

 

По-рано през месеца източник, близък до 27-годишната моделка, сподели, че тя и Ди Каприо продължават да се наслаждават на компанията си. Според него, двамата се виждат в Ню Йорк при всяка възможност и Хадид се забавлява по време на срещите си с Лео. За последно звездите бяха засечени в Ню Йорк през септември, когато присъстваха на парти от Седмицата на модата.

Източник: Уикенд

1 кг кокаин и 70 ескорт модели от цял свят поръча Леонардо ди Каприо за рождения си ден за 2 млн. долара