Високият стандарт, който Наум Шопов и половинката му Теа поддържат, се дължи до голяма степен на лъжи. Те идват главно от нейна страна, но той знае какви ги върши жена му, ала не спира да я подкрепя, защото парите са над всичко за младото алчно семейство.

Както е известно, и двамата се издържат като инфлуенсъри. Наум все пак за 2 месеца в годината работи и като водещ на „Ергенът” по БТВ, но майката на детето му не се помръдва от компютъра, защото само от там изкарва пари.

Преди дни Теа бе разобличена от своя последователка в Инстаграм. Минкова рекламира телефон „Самсунг”, но наблюдателна дама отбеляза в коментарите, че жената на Наум не използва емотикони от „Андроид”, която е операционната система на този вид телефон. Следователно стана ясно, че Теа рекламира нещо, което не ползва, а това е наистина твърде нагло, защото така подвежда феновете си да го купят.

Наум също е добре запознат със социалните мрежи и няма как да не е наясно с далаверите на жена си, но не прави нищо, за да я спре, защото така тя докарва много пари на семейството. И двамата са продали всякакви принципи в името на парите.

Шопов го направи отдавна. Той не практикува като лекар, макар да се дипломира отдавна. Избрал е лесния път на инфлуенсърството и актьорството. Тъй като за второто няма кой знае какъв талант, стана водещ, но и за там се вижда, че не става.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com