Риалити звездата Виктория Капитонова, която стана известна след победата си в „Ергенът“, се оказа най-обикновена измамница. Към всичките й негативни качества, които показа в предаването, можем да причислим и измамата.

Вики Ролекса, както нашумя заради безумната й мечта да притежава „Ролекс“, се прави на велик инфлуенсър и блогър и дори дава уроци на специални онлайн курсове. Именно така е завлякла 232-ма човека.

Точно толкова са се записали за неин курс, надявайки се, че ще им помогне да станат богаташи от Инстаграм. На всеки е взела по 500 лв., което значи, че рускинята е лапнала 116 000 лв.

Вместо за тези пари да получат качествена услуга обаче, хората останали измамени, защото се оказало, че Виктория плагиатства. Тя буквално откраднала занаята на друга рускиня - Марго Севчук. Всички съвети и специални неща тя ги взела от курсовете на своята сънародница.

В течение на курса някои момичета започнали да се усещат, че това, което им се преподава, е откраднато. Особено такива, които се интересуват задълбочено от инфлуенсърство и навярно са плащали и за крсове на Севчук. На тях не им се понравило, че са платили два пъти за едно и също нещо и веднага се оплакали.

Едно от момичетата се казва Станислава. Тя е с над 50 000 последователи в мрежата и разкри за измамата на Вики Ролекса.

„Това, което прави Капитонова, е да вземе готовата и разработена идея и да я популяризира на българския пазар като авторска. Тотална измамница.“, твърди Стаси.

След като видяла критиките към нея, Виктория заплашила Станислава със съд, но надали ще успее да я осъди, че казва истината.

Така на практика се оказва, че Капитонова е не само злобна, нагла, без морал и ценности, както се разбра от „Ергенът“, но и престъпница.

Източник: Галерия