Композиторът Стефан Димитров е съпруг на певицата Богдана Карадочева, той самият също е успешен певец, а освен това е и автор на над 200 незабравими шлагера.

 

Двамата със съпругата му водят дело срещу кумците им Атанас и Златка Митеви, с които били съдружници в хотел „Зефир“ на Слънчев бряг. Звездното семейство платило половината пари за придобиването и реновирането на обекта, но заради ортаците си така и не получило нотариален акт.

Композиторът легенда Стефан Димитров: Щях да получа инфаркт, когато разбрах, че с Богдана сме жертви на нагла измама

СГС реши да прекрати процеса по давност, но сега тежката дума има ВКС. И двамата се надяват най-после да получат справедливост.

 

Делата се точат от 2007 г. насам, а известното творческо семейство е завлечено от Митеви с 514 720 лв. Съдът признава графологичните експертизи на подписите на четиримата съсобственици в споразумението за хотела и земята, както и дадените от Стефан и Богдана пари. Въпреки това обаче прекратява делото по давност. Стефан Димитров признава, че няма думи, с които да опише адът, през който преминават двамата със съпругата му и признава, че е щял да получи инфаркт, когато научил, че са жертва на нагла измама.

 

Той се надява, че все пак ще получат възмездие с решението на ВКС, който има окончателната дума.

Източник: Уикенд