Преди 7 години ловецът на бежанци Динко Вълев разкри как Джино Бианкалана е завлякъл с пари много хора в Чикаго, САЩ. След като бившата му жена Дейна отрече да й дължи пари, цяла България помисли, че ямболията лъже, но към днешна дата се оказва, че двукратният шампион на „Биг Брадър” е този, който е измамил всички зрители.

Ромът Гино Ташев дължи пари на много хора в България. След като измами доста българи в Америка, сега се е прехвърлил да лъже и у нас.

Първа от него изпищя Ива Атанасова, която се подвизава и с псевдонима IVY. Тя организирала всичко около отварянето на ресторанта на Джино, а накрая не й дали обещаните пари. Майка му й хвърлила 300 лв. и й казала, че трябва да е благодарна, че въобще получава нещо. След като Ива си поискала останалите пари, дошъл Джино, разкрещял й се и започнал да я обижда и заплашва.

Друга потърпевша от измамите на ромския брадър е Стела Хлебарова. Тя е била управител на ресторанта и хотела на Джино, но само за около месец. След като не получила заплата, като даже и дължали пари за извънреден труд, напуснала, но и до днес пари от семейството не е виждала.

Шеф Иван Кустев също си е изпатил от ромското семейство. Джино и родата му яли и пили в ресторанта на журито от „Мастършеф”, натрупали цели 1200 лв, но така и не ги платили. Брадърът постоянно обещавал и все се криел, когато му искали парите.

Най-голямото задължение на Джино обаче е към Софийска вода. От години не бил плащал водата в хотела и ресторанта и. До момента бил натрупал повече от 4300 лв. задължение, което продължава да расте, защото Бианкалана продължавал да ползва водата. Нямал нито възможност, нито желание да я плати.

Всеки, който се е докоснал до Джино, твърди, че това е един изкуствен богаташ, който живее на гърба на другите. Когато задлъжнее прекалено много и почнат да го търсят да го бият, тогава брадърът бяга в Америка, където няколко месеца работи като тираджия.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com