Сашо Кадиев си навлече заслужения гняв на майка си Катето Евро, която този път взе категоричната страна на снаха си Таня Тончева!

Скандалите и разправиите в дома на Катето Евро не стихват. Но след като преди няколко дни кавгата между снаха и свекърва бе по-скоро пълна глупост, то днес страстите са нажежени до червено. Защото любимият син на Катето Евро - чаровникът Сашо Кадиев сервира най-непростимото на любимата си.

Родилката Таня Тончева е потресена и не иска да чува за актьора и водещ на "България търси талант", а за първи път снаха й Катерина Евро изцяло е заела нейната страна. Това разкриха близки до легендата от "Оркестър без име".

[caption id="attachment_339852" align="alignright" width="300"]Сашо Кадиев Сашо Кадиев и заигравката му с Мария Силвестър ужасиха Таня и Катето Евро[/caption]

Причината Катето Евро да се нахвърли с крясъци върху сина си и за малко да го напердаши е откровената му свалка с колежката от шоуто Мария Силвестър, към която Сашо Кадиев се залепил като гербова марка от месец. А вчера "услужливи" познати снесли на заетата с бебето Таня, че случайно видели Сашо Кадиев и Мария Силвестър в особено опасна близост - по думите им, чак парело.

"Ти луд ли си, бе, момче?! Синковец неблагодарен! Главата ще ти счупя ако продължиш да правиш глупости с тая или оная фуста! Таня реве милата, дето по цял ден гледа Катето, а ти какво - кой ти изпи акъла?!", били само малка част от бесните викове на темпераментната Катерина Евро, която скочила на сина си, без изобщо да се замисля.

Припомняме, че след съкрушителния си развод, Мария Силвестър преживя наистина тежък период, в който от депресията я измъкна единствено участието й в "България търси талант". Ежедневните репетиции със Сашо Кадиев и винаги оптимистичния му нрав обаче бързо я заслепили и тя с лекота се поддала на флирта му, като всяка прясно наранена жена.

До какво ще доведе това обаче и дали Таня Тончева ще успее да прости на объркания си мъж и да му проговори скоро, зависи изцяло от по-нататъчното поведение и обяснението, което ще й даде самият Александър Кадиев.