Никой не е подозирал, че Крисия Тодорова има такава орисия!

Малката Крисия Тодорова плени цяла България и се превърна в любимка на всички само с няколко появи на екран. Талантливото момиченце от Разград се бори в конкурса за сценична партньорка на господин Андреев и има огромни шансове за победа.

Зрителите и почитателите й обаче я познават главно от участията й в шоуто, а не подозират какви интересни неща се крият в живота й, макар и тя да е само на 9 годинки.

krisiaОказа се, че дарбата си Крисия е придобила още от съвсем мъничка, след като била орисана от велик ходжа. Той я благословил и отредил: "Ще станеш много известна. Където й да отидеш, хората ще се пленяват от теб и много ще те обичат. Ще покориш света", предрекъл ходжата на малката сладурана, а майка й Ангелина в началото не повярвала.

Сега обаче жената е убедена, че думите на ходжата са напълно верни, а дъщеря й върви все по-стремглаво към върха. Тя пее още от малка и с лекота повтаряла думите на английски език, макар че била още в детската количка. Дарбата й достига директно до сърцето на всеки, който я чуе, като пленен още от пръв поглед стана и суровият Слави Трифонов.

Крисия Тодорова ходи на уроци по пеене от мъничка, а баща й, който е известен хотелиер в града, й осигурява всичко необходимо за развитието на таланта й.