Антонина Стоянова качи около 15 килограма, не могат да я познаят!

В навечерието на 66-ия си рожден ден бившата първа дама Антонина Стоянова събра близки и приятели в Националната галерия „Квадрат 500“. На откриването на фотоизложбата „България през стъклото на времето“, организирана от нейната фондация „Ценности“. [caption id="attachment_421472" align="alignright" width="300"]Антонина Стоянова Антонина Стоянова не прилича на стройната жена, която беше[/caption] Съпругата на Петър Стоянов не се бе появявала в светските среди от няколко години. И от вида й останаха изненадани всички гости на събитието.

Най-суетната ни президентша, която по време на мандата на мъжа си шашкаше с шармантен стил, скъпи рокли и капели. И харчеше луди пари за разкрасителни процедури, е сериозно напълняла и повехнала, пише Ретро.

За последно Антонина грейна на корицата на известно наше модно списание, където бе с поне 15 килограма по-слаба. Макар за откриването на изложбата г-жа Стоянова да бе подбрала семпла асиметрична рокля в черно и бяло. С която вероятно е целяла да скрие натрупаните излишни килограми, ефектът бе обратен. Стилният тоалет разкри, че се е разширила в ханша и е оформила корем. Макар специално за повода съпругата на Петър Стоянов да бе посетила фризьор и гримьор, професионалният макиаж бе успял да скрие само част от бръчките по лицето й. Но не и следите на времето по шията й. Въпреки че е видимо остаряла, Антонина не е променила стандарта си на живот. Защото отново прикова погледите на присъстващите върху скъпите си бижута. На ушите и врата й висяха същински ювелирни произведения на „Шанел“, а справка с онлайн магазина на една от най-престижните френски модни къщи показва, че подобни обици с перли се продават за 10 хиляди долара. А масивните колиета започват от 10 и стигат до 40 хиляди долара. Бижутата със сигурност са закупени от чужбина, тъй като марката няма собствен магазин у нас. В последните години Антонина прекарва по-голямата част от времето си в Женева, където работи към Световната организация по интелектуална собственост. А офисите на корпорацията са именно в швейцарския административен център. Бившата първа дама живее все така луксозно в най-богатия швейцарски град, където се радва на месечна заплата от 17 000 швейцарски франка. Които се равняват на около 30 000 лева, както и на безплатен апартамент в центъра и два двупосочни самолетни билета месечно, за да се връща до дома.