Ники Илиев и Саня Борисова имат сериозни проблеми в отношенията си, които заплашват да погубят брака им!

Огромната любов и идилията в семейството на Ники Илиев и Саня Борисова се оказа въздух под налягане. Да, двамата действително сключиха брак силно влюбени, а връзката им няколко години бе стабилна - те не само живеят, но и работят заедно като това ги сближаваше още повече. Поне доскоро.

Защото от няколко месеца насам нещата претърпели пълен обрат, разкриха близки до актьорското семейство. А причината, колкото и неоснователна да се струва на пръв поглед, разяждала душевния мир на хубавата Саня Борисова.

[caption id="attachment_341432" align="alignright" width="300"]Ники Илиев Ники Илиев е поставен пред сложен избор - филмът или стабилността на брака му[/caption]

Всичко започнало заради близостта на Ники Илиев с шармантната вдовица на Илия Павлов - Дарина Павлова. И ако досега Саня някак си е опитвала да стиска зъби и да приема без задни мисли откровените флиртове на г-жа Мулти със съпруга й, новината, че тя ще му даде огромна сума пари, я потресе.

Оказа се, че Дарина Павлова е обещала и се е заела лично да спонсорира новия филм на режисьора Ники Илиев, а той, разбира се, е приел повече от радушно съблазнителната оферта на застаряващата красавица.

"Разбираме, че в тази държава всичко е един голям батак и парите не стигат за нищо, камо ли да търсиш субсидии за изкуство. Но все пак не е ли по-важно да запазиш семейството си пред това да го жертваш заради един филм?! Коя жена на мястото на Саня не би изригнала и не би размахала ръце срещу това мъжът й да се превърне в длъжник и да зависи от благоразположението на Дарина Павлова или която и да е мастита бизнесдама", коментират приятели на Ники Илиев и красивата му половинка.

Най-големият кошмар за Саня Борисова бил въпросът по какъв начин благоверният й ще се отблагодарява оттук нататък на Дарина и колко още самата тя ще може да живее с тези разяждащи я съмнения.