Какво може да роди човешкият мозък или по-скоро липсата на такъв - този въпрос вълнува силно големият ни актьор Васил Михайлов, който бил погребан жив от родна медия. Самият той разказа случката като признава, че още не може да проумее що за дебил би сътворил подобна "вест".

"Разбирате ли, в някакъв пенсионерски вестник са написали дословно, че България се прощавала с Васил Михайлов. Кой се прощава, кога се прощава, аз защо не знам... това са отделни въпроси. Но е шокиращо и отвратително за близките ми и приятелите, които ми скъсаха телефона след това", разказва Михайлов.

Той смята, че лъжата е изфабрикувана, защото е отказал интервю на даден псевдо журналист, който е решил, че така ще си отмъсти. Но единственото, което е постигнал, е да притесни хора, които нищо не са му сторили.

"В същия ден имах и представление, за което разбрах, че са звънели много зрители. Чудели са се какво ще стане сега със спектакъла, дали ще се играе. Нормално, притеснили са се за парите си хората, не сме богата държава", коментира Васил Михайлов.

А множеството му симпатизанти му пожелават да е здрав и да ни радва още много и дълги години.