Део не може да си намери място, за пръв път призна истината пред близките си!

Чаровният и забавен Део втрещи близките и приятелите си с неочакваното разкритие, което направи. След като от известно време той просто не може да си намери място от яд, а всички недоумяваха какво се случва с него, блондинът най-сетне се реши да признае - изгубил единствения шанс в живота си.

Поводът за терзанията на Део са няколко милиона лева, които биха могли да осигурят цялото му бъдеще и това на потомството му - той обаче ги изгубил. Оказа се, че певецът и водещ ударил шестица от тотото, но... точно в този ден забравил да пусне фиш. Как да не умреш от яд?!...

[caption id="attachment_341576" align="alignright" width="300"]Део Део не иска да вярва на лошия си късмет, да изгуби джакпота - ужас![/caption]

"Край, свърши се! Животът ми изгуби смисъл! Знаете ли какво изпуснах - всичко, абсолютно всичко. При целия този батак в скапаната държава, Господ да ми прати отгоре тези милиони, а аз глупакът, да не пусна фиш... Е, няма такъв карък като мен. Иде ми да се обеся", не спирал да повтаря Део, разказват близки до него източници.

Всъщност бившият на Лора Караджова нямаше да е толкова отчаян и бесен, ако беше ударил джакпота случайно. Део обаче играел с едни и същи числа от много години, но досега най-голямото, което е улучвал, било четворка.

"Напълно го разбираме. Толкова време блъскаш като луд и играеш с едни и същи числа, а все нищо. И накрая веднъж да ти се падне да промениш от корен живота си и да видиш как страхотното бъдеще ти се изплъзва от ръцете като пясък. Верно, на негово място бая хора биха си окачили примката", смеят се аверите му, но към момента поне на самия Део хич не му е до смях.

Единствената, която може би, би могла да успее да го накара да му тегли една и да забрави, е жената, която Део е обичал най-много в живота си - Лора Караджова. За жалост обаче така, както изгуби и огромната печалба от тотото, той изгуби и щерката на Данчо Караджов, която вече е щастлива в прегръдките на друг - при това с дете.

Дано оттук нататък вече да му потръгне на завалията и да не съжалява, че парите развалят хората, разведряват чаровника близките му.