България се моли за оздравяването на големия Джоко Росич!

Седмица след като бе опериран по спешност заради тумор в мозъка, любимият на милиони актьор Джоко Росич накара цяла България да се моли за него. Той преживя хирургичната интервенция, въпреки сложността й, но впоследствие отказа да се бори.

Дни наред Джоко Росич беше държан в медикаментозна кома от медиците, защото получаваше опасни гърчове. Днес лекарите от Пирогов съобщиха, че той вече е изведен от комата и дори на моменти е бил контактен.

rosichСтрашната вест, която обявиха обаче е, че животът на актьора още се намира в голяма опасност. Всеки момент може да се случи най-страшното, споделиха лекарите и казаха, че единственото, което може да се направи за него, е да се молим.

До Джоко Росич в болницата неотлъчно е щерка му от предишния брак - Ирина и по-възрастен роднина на актьора. Той е следен непрестанно в реанимацията, а за възстановяването му е на разположение ултра модерна апаратура.

Сега всичко зависи от съдбата, но и от волята за живот на Джоко Росич, който преживя най-голямата трагедия в живота - изгуби любимата си съпруга и обичания син. Подобно нещастие би сломило всеки, но тези, които го обичат не спират да се надяват, че вродената му сила ще помогне и този път.

А с вярата на всички нас, положителната енергия около Джоко Росич, се увеличава в пъти повече. Дано не го напуска!