В последно време Никол Станкулова се е превърнала в ходещ скелет. Тя вече удари критичните 45 килограма. От последните й снимки се забелязва не само, че тялото й е твърде кльощаво, а и че краката й са се превърнали в солетки.

 

Спасете Никол Станкулова!

Оказва се, че тя е надминала по кльощавост дори Галена и Светлана Гущерова, които са сред най-слабите популярни жени у нас.

Вероятно си спомняте, че преди години Станкулова водеше тежка битка с булимията и успя да я превъзмогне преди първата си бременност, но очевидно след втората се е завърнала отново при нея.

 

Припомняме, че Никол стана майка за пръв път през 2018 г., когато роди Теа. Три месеца по-късно тя се върна отново на работното си място и изглеждаше в перфектна форма, сякаш никога не е била бременна.

Тогава тя призна, че по време на бременността е качила едва 11 кг., които е свалила 5 дни след раждането и дори не е разбрала как.

 

Спасете Никол Станкулова! - Снимка 2

При ръст от 174 см., нормалното тегло на Никол е 55 кг. Към днешна дата обаче стрелката на кантара е заковала 45 кг. Неведнъж е признавала, че не спортува, защото трудно намира желание и мотивация за такива занимания. Освен това се храни и хаотично.

 

След второто й раждане, когато даде живот на малката Андреа, тя вече заслабна критично. Този път Никол остана в майчинство цяла година и се върна на екран едва в началото на годината. След Великден тя публикува своя снимка от Дубай, където е с плажна рокля. Повече от видно е, че краката й изглеждат направо плашещо. Очевидно булимията се е върнала отново с пълна сила и е стопила и без това слабото й тяло.

 

Един от коментарите под фотоса гласеше: „Николче, добре ли си? Прекалила си с диетите. Някой да те спре и спаси.“ По-късно Станкулова изтри всички коментари, които критикуваха тялото й. Това за пореден път доказва, че синоптичката не търпи критика, а и очевидно е доволна от тялото си.

 

Всъщност тя никога не е била пълна, защото от детските й години се занимава с моделство, а амбициозната й майка следяла изкъсо с какво се храни, за да не пълнее.

Именно контролът на родителката й, манията за слабо тяло и модата на кльощавите моделки я докарали до състояние на булимия.

 

Болестта протича изключително неприятно – с постоянно повръщане на поетата храна.

Смята се, че това е психическо заболяване, а болните категорично отричат, че предизвикват повръщане на току-що изядената от тях гозба. Очевидно Никол е успяла да се стопи до 45 кг. с повръщане на погълнатата храна.

Източник: Уикенд