Силвия Зубева - прекрасната „госпожа” на първолаци, се видя в чудо от коментари, забележки и...оферти

Силвия Зубева спечели 323 000 „харесвания” за два дена като Фейсбук – звезда, но не се чувства комфортно от това!

Двадесет и осемгодишната госпожица не видя бял ден след като в 119-о СОУ “Акад. Михаил Арнаудов” й повериха самостоятелна паралелка първолаци. Вместо да се радва, че реализира детската си мечта да преподава и на първия си първи клас, Силвия Зубева е нещастна, научи kliuki.bg.

Ентусиазиран родител публикувал кадър, на който тя води за ръчичка дечицата си към класната стая. Във Фейсбук пощуряват, чуждестранен сайт се „изумява” на учителката с моделска визия, а мъжете се държат като...ами, сещате се как!

[caption id="attachment_325841" align="alignright" width="300"]Хубавата "госпожа" на първолаците трябва да се извинява на комплексари, че е учила в университет и иска да преподава Хубавата "госпожа" на първолаците трябва да се извинява на комплексари, че е учила в университет и иска да преподава[/caption]

Силвия Зубева се оплака от липсата на уважение към нея. Вярно, учителките я подкрепяли. Тя има две години стаж като възпитателка там и я познавали, но това не говорело нищо на типове, които й звънели в малките часове.

Служебният телефон на Силвия Зубева бил в сайта на училището и мераклии, които й видели снимката, се обаждали с оферти. Някои искали да се срещнат с нея, други й предлагали да й „помогнат” – имало по-лесни начини да вади пари. Красавица като нея не трябвало да се тормози с хорските деца, а да припечелва по-лесно (и приятно). За капак - и майката на детенцето, което държи за ръка на снимката се разсърдила, че са по всички медии.

[caption id="attachment_325843" align="aligncenter" width="125"]Заради тази визия ще разкъсат Силвия по форумите. Да виждате нещо нередно?! Заради тази визия ще разкъсат Силвия по форумите. Да виждате нещо нередно?![/caption]

Силвия Зубева се превърнала в училищната Албена – „Грешна беше, ама беше хубава”. Сърдити лелки смятат, че е трябвало да се „наметне” или поне да не носи такива дрехи, които са плътно прилепнали към изваяното й тяло. Анонимни мъже пък коментират как татковците щели да се избиват да водят децата на училище и да искат „консултации с госпожата”. Намират се и свестни, които хвалят хубавото момиче, което инвестирало години в образование. Красавицата е педагог и логопед. Това обаче не прави случката по-малко приятна.

Виж какво още разказа Силвия Зубева във ВИДЕОТО ТУК!