Меко казано вледеняващ е постът, който публикува Андреа преди часове в мрежата. Бившата на Кубрат Пулев ужаси всички и дори тези, които й се присмиваха заради маниакалната й обсебеност от фотошопа, се смълчаха притеснени.

Шокиращо: За самоубийство ли говори Андреа?! (певицата ужаси всички, а неотдавна молеше за помощ - виж още)

Защото този път певицата не пусна свои горещи снимки, а дълъг пост, в който говори за... края. Да, това не са лични думи на Андреа, а цитат от книга на популярната Мария Лалева, но и децата знаят, че всеки публикува в профила си това, което чувства и реално статусите отразяват случващото се в душата ни.

Постът на Андреа от снощи звучи някак обречено и дори зловещо като в него се казва, че когато някой си е изпълнил мисията докрай, си тръгва. Тръгва си от някого, от нещо и дори от живота. Пише, че хората не оценяват нищо и никого, преди да го изгубят и не си дават сметка за ценността на всичко, което са имали.

Постът е доста дълъг, но смисълът е ясен, а Андреа нямаше да притесни всички, ако преди това сама не бе споделила, че има психологични проблеми. Помним как тя го призна отново в мрежата като каза, че се нуждае от помощ и се надява да я получи.

По всичко обаче личи, че това не е станало, защото певицата не се отърва от манията си да показва чуждо Аз в мрежите и сякаш да бяга от собствената си същност. Нещо, което прави само човек, който е в дълбока депресивна дупка. Дано да се вземе в ръце!