Бивш наш депутат усети силата на македонските юмруци без причина и се видя жестокостта на този народ

Омразата на жителите на РСМ към българите и България става все по-голяма. Десетилетията на пропаганда в момента берат своите плодове.

Скандална случка на границата между България и Северна Македония потвърди, че в нашата съседка живеят болни хора, които трябва да се лекуват, защото не е нормално да скачаш на бой, ако българин те пита нещо, пък било то и неудобно.

Днес между ГКПП „Гюешево“ и ГКПП „Деве Баир“ се случи нещо скандално. Бившият български депутат Ангел Георгиев беше пребит от граничари – отрепки заради само един въпрос. Той попита, снимайки с телефона си, защо българин е изкаран от автомобила си и вкаран в пункта. Последва бой върху него, което си личи и във видеото.

Освен него, още трима българи си изпатиха от престъпната наглост на въпросните граничари. Те бяха арестувани и в момента са в полицейски арест, като прогнозите не са добри. Вече има информации, че те ще бъдат съдени изключително строго и може да лежат ефективно в затвора.

Освен това обаче тримата българи в момента търпят страшни неща в ареста. Според някои информации те са зверски бити заради това, че са българи. Надзирателите и всички полицаи се гаврели с тях само защото са от България.

Народът на РСМ не пада по-долу по жестокост и наглост. В социалната мрежа Тик-Ток валят коментари от северномакедонци, които подкрепят боя над нашия политик, който е член на „Възраждане“. Не само го подкрепят, но и се заканват на българите да вършат страшни извращения с тях. Само болни мозъци могат да напишат това:

„ЦЕЛ ЖИВОТ ВЕ ДУПИМЕ КАТО САКАМЕ. ПОРАНО ЗА ДВЕ ЧЕРВЕНИ А СЕГА ЗА БЕЗ ПАРИ.

Други пък се заканват направо с убийства. Това вече минава всички граници:

Хахахахахаха пак jадевте котек. Изгледа не ви е доста. Пак доjдете и ке jадете куршуми на сред чела“

Определено тези хора не са с всичкия си. Да се радваш на физическо насилие и да се заканваш за такова означава, че или си садист, или си обикновен профан. В случая май става въпрос и за двете.

Сега нашият парламент има над какво да помисли, след като даде зелена светлина на РСМ за влизането в ЕС. За благодарност искат да ни заличат от земята.

Престъпна наглост! Зверски извращения с българите в ареста на Северна Македония. Искат да ни заличат (ВИДЕО+УНИКАЛНИ СНИМКИ)

Престъпна наглост! Зверски извращения с българите в ареста на Северна Македония. Искат да ни заличат (ВИДЕО+УНИКАЛНИ СНИМКИ) - Снимка 2

Престъпна наглост! Зверски извращения с българите в ареста на Северна Македония. Искат да ни заличат (ВИДЕО+УНИКАЛНИ СНИМКИ) - Снимка 3

Източник: Crimesbg.com