Вероятно ви се е случвало в края на месеца, точно преди получаването на заплатата да сте на нулата? Или да сте си разпределили точно до стотинка заплатата за месеца, но шефът ви да забави следващата?

Чувството е ужасно, като знаеш колко скъпо е всичко, а нямаш с какво да купиш най-необходимото. Ето защо, ви предлагаме място, от което да купувате изгодно през целия месец, така че ако се случи нещо непредвидено в края му, все още да имате пари и да не се чудите от кого да търсите на заем.

Откъде да закупите търсените стоки най-изгодно?

Хипермаркети KAUFLAND вече имат солидно присъствие в почти всеки град, така че да са възможно най-близо до потребителите, които се нуждаят от качествени стоки на ниски цени. Всяка седмица хипермаркетът обявява специални намаления, които можете да следите в Broshurko и да не ги пропускате. Представете си възможността да си купите качествено пилешко филе от гърди с цели -25% намаление или свинско контра филе Елена с -43% намаление. Защо да пропускате тази оферта и да платите почти двойно за тези стоки, пазарувайки от друг магазин?

Разбира се, това са само два примера от многобройните намалени оферти, които магазинът предлага всяка седмица. Просто прелистете онлайн брошурата на KAUFLAND и открийте всички специални намаления, преди да са изтекли.

И понеже Великден наближава, тук ще намерите страхотни великденски намаления на различни видове козунаци, мус, шоколадови изделия, великденски шоколадови яйца и всичко, което ще ви е необходимо, за да повишите настроението за празника.

Дори и да пазите диети за отслабване или просто да си падате по по-здравословното хранене, ще откриете чудесни намаления на пресни плодове и зеленчуци, с които да обогатите трапезата си. Представете си да можете да закупите авокадо на половин цена, или любимите грейпфрути, кивита и други плодове с над 30% намаление? Как да пропуснете?

Трябва обаче да сте наясно, че офертите са ограничени до определено количество и понякога продуктите се изчерпват преди да приключи седмицата. Затова следете най-новите предложения на хипермаркета и реагирайте бързо, докато намаленията още не са разграбени.

Можете да се възползвате и от намалените цени на месото на витрината за самообслужване. Там върху качеството на всеки продукт се прилага най-строг тристепенен контрол, който е съобразен с австрийските изисквания за качество. Тук ще откриете богата колекция от български марки, с което ще можете да подкрепите българските производители. Същото се отнася и за млечните продукти, а Kaufland предлага над 200 вида български сирена и кашкавали.

От пекарната можете да изберете различни видове пресен изпечен хляб, като чиабата, хляб със семена, както и банички, земелки, понички, толумбички, еклери и богато разнообразие от десерти.

Рибните деликатеси са също с гаранция за контрол на качеството, като се приемат доставки единствено от проверени и доверени партньори и се гарантират винаги пресните доставки.  И всичко това на намалени цени, от които можете да се възползвате още днес! Магазинът не продава застрашени видове.

Разнообразието от стоки, предлагани в хипермаркетите Kaufland, е неизброимо и на вас оставяме възможността да разгледате онлайн брошурата на магазина за последната седмица и да прецените кое ще ви е най-изгодно за купуване!  И не забравяйте – избирайки Kaufland и Broshurko, избирате да пестите пари при всяка покупка!