Пореден жесток удар и страшен нервен срив за латино дивата Шакира. Певицата, която наскоро извади песен, осмиваща бившия й мъж и любовницата му, в момента е в страшен ступор и шок. А близките й хора са крайно разтревожени за психиката й.

Причината е, че Шаки е получила записи и нагледно е разбрала, че аферата на Пике с младата Клара Марти е започнала цяла година, преди да гръмне скандалът. Цели 12 месеца футболистът е "оправял" и двете, а най-скандалното е, че е водил Клара в дома на Шакира, когато тя отсъства.

"Шакира остана като парализирана като разбра, че Пике любеше Клара не по хотели, а в нейното легло, на нейната спалня. Той само чакаше жена му да замине някъде с децата им, а това се случваше често, предвид работата на Шакира, и той водеше любовницата си у тях", разкриват потресаващата истина запознати.

Нещо повече - родителката на Пике е била наясно през цялото време, все пак тя живее в съседната на семейството къща. Дамата е прикривала сина си и е подкрепяла аферата му, затова и латино дивата постави на терасата си кукла на вещица преди дни.

"Предателството на Пике е голямо, такова нещо не се прощава. Да беше отишъл да говори с жена си, да й признае, да бъде честен, но уви...", коментират източниците.