Шок и ужас?! Не - едва ли има човек, който да остане изненадан от тази новина. А именно - Емили с тротинетката беше ударена от бус в столицата, но шофьорът на буса е офейкал. За огромен късмет на самата Емили, тя (а може би е редно да кажем той или то...) се е отървала само с охлузвания. И в момента е в Пирогов, за да я стабилизират.

Емили признава, че шофьорът, който я е блъснал, не се е опитал да разбере как е и да остане с нея, а е избягал. Потребителите обаче приеха вестта с доста противоречиви чувства и реакции. Повечето от тях избухнаха в смях и размахаха пръст на Емили - търсеше си го!

"Какво се очакваше след като това недоразумение от месеци се хвалеше и се хилеше като идиот от факта, че фучи със 120 километра в час по магистрала?! Тя, че видимо има проблеми, има. Но толкова ли няма да се намери някой, който да я озапти?! Това човече е за даване под запрещение", пишат в нета потребители.

Самата Емили навремето също е признавала, че има психични проблеми и че дори е с изваден ТЕЛК заради тях. В свое интервю тя беше признала, че е наръгала с нож собствения си баща в крака, защото я тормозел.

"Ясно е, че нещо не е било наред в живота на това момиче, но трябва ли заради нея да са в риск толкова хора по пътищата?! Моля, свършете си работата, властимащи!", негодуват хората.