Водач на луксозен автомобил Ауди е хванат в сериозно нарушение на закона, паркирайки на тротоара в квартал Стрелбище. Кадър от нарушението му е публикуван в социалните мрежи и бързо се разпространи сред потребителите.

Не закъсняха и доста коментари предлагащи как да се „възпита“ водачът, като включваха надиране с пирони или ключ, както и спадане на гумите. Разбира се имаше и по-драстични предложения за щети по колата, а дори и по водача…

Свидетели потвърдиха, че шофьорът редовно паркира по този начин и пречи на пешеходците и майките с колички да преминават свободно.

По-любопитно е наличието на стикер на полицията на предното стъкло, а какво се знае не малко полицаи използват този похват, за да не плащат за синя зона или да не бъдат санкционирани за друго нарушение.

Според закона поставянето на такъв стикер също представлява нарушение, а единствено позволените са за застраховката ГО, преглед и до скоро винетка.

Все още не е ясно дали собственикът на немската лимузина е служител на вътрешното министерство или стикерът е поставен „просто така“. Още по-любопитно е, че граждани няколко пъти са подавали сигнал до институциите за нарушението му, но към момента няма никакъв резултат.

Очаква се отговорните институции да вземат мерки, а в противен случай се показва, че има хора над законите, коментират масово публикацията.

Източник: blitz.bg

Цяла София проклина този наглец с лъскаво "Ауди" с полицейски стикер СНИМКА