Иво Димчев продължава да провокира и скандализира по-консервативното общество в България. Сякаш нямаше друг ден, в който да се пусне като жена, а го направи точно на Националния празник на страната ни.

Днес България чества 146 години от Освобождението от османска власт. Навръх празника Димчев реши за пореден път да афишира гей наклонностите си, като този път го направи съвсем ясно, показвайки се като жена. Той публикува снимка с женски дрехи и обилен грим, като с това показа травеститската си страна.

Иво и преди е публикувал скандални снимки. Неведнъж например се е пускал почти гол или с грим по лицето. Днес обаче прекали, защото използва Националния празник на родината си за показност и демонстрация какъв голям гей е.

Всъщност България вече не е нещо, което е в сърцето на Иво Димчев. Миналата година той демонстративно се пренесе в САЩ, защото изкуството му било твърде елитарно за българското общество. С това той показа, че е обиден, че у нас не е много известен. На практика той се прочу с това, че е ХИВ-позитивен, отколкото с творчеството си.

Иво пипва вируса, който убива имунната система, от мъж преди повече от 15 години. За него се говори обаче, че не пази сексуалните си партньори, а ако те не го познаят кой е и не знаят, че е болен, няма нищо против да не ползва кондом, което е престъпление.

Смяната на пола в последните години стана много популярна, но истината е, че тя се води смъртен грях и не се приема от Църквата. Димчев обаче е атеист и едва ли се притеснява за това.

Все пак не може да не се запитаме, гледайки един български мъж като жена, за тази развратна България ли си дадоха живота Васил Левски, Христо Ботев и останалите национални герои?!

Източник: Crimesbg.com